Medlemmar: 8806 st.
Visa menyn

Foto: Arsenal Sweden

Kom på träff i Landskrona!

Arsenal Sweden öppnar upp i Landskrona!

tis 22 okt 2013 kl 14:15

Arsenal Swedens nysatsning på lokalverksamheten fortsätter och i år har många nya orter tillkommit där regelbundna matchträffar sker. Nu börjar vi även anordna träffar i Landskrona!

Arsenal Sweden fortsätter att satsa på lokalverksamheten som under säsongens gång växt sig allt större. Nu finns supporterföreningen representerad i fler orter än någonsin tidigare och ingen undgick väl att vi i förra veckan lanserade att vi börjar anordna träffar i Malmö, Gävle och Lidköping. Sedan tidigare har vi lanserat Göteborg och snart öppnar vi även upp i Västerås.

Nu fortsätter vi nysatsningen och fr.o.m. början av november kommer Arsenal Sweden börja anordna träffar i Landskrona. Ansvaret för lokalverksamheten i Landskrona kommer att ligga på Anders Backman, Mikael Salonen och Ulf Engkvist. I Landskrona kommer vi att hålla till på Pub & Resturang Gränden som ligger i de centralare delarna av Landskrona, närmare sagt på Norra Långgatan 20. Det är en gemytlig pub som välkomnar alla Arsenal-supportrar till sig på matchträffar. Mer information om Anders, Mikael och Ulf samt puben finns på Landskronas lokala sida som hittas här.

På premiärträffen den 2 november då Arsenal möter Liverpool bjuder puben på mat och dryck för bara en hundring! I Landskrona kommer det hållas träffar då Arsenal möter Liverpool (2 november), Southampton (23 november), Everton (8 december) samt Manchester City (14 december). Ni anmäler er till träffen genom att gå in på datumet i vår kalender och där anmäla er till träffen genom att trycka på Landskrona.

Vi har låtit gänget i Landskrona presentera sig närmare. Här följer en liten presentation.

Anders Backman, Ulf Engkvist och Mikael Salonen
"Allt startade för ett år sedan då Anders och Ulf började prata om hur kul det hade varit med en lokal Arsenal Sweden-verksamhet i Landskrona. Vi gick och drog på det men slängde till sist iväg ett mail till Arsenal Sweden. Just då höll supporterföreningen som bäst på med att se över hela lokalverksamheten. Under tiden startades en Facebook-sida – Arsenal Supporters i Landskrona – och detta blev starten på ett nytt försök. Responsen vi fick från andra var helt fantastisk, så visst fanns det ett genuint intresse i staden. Sagt och gjort så skickade vi en ny förfrågan till Arsenal Sweden och fick sedan puben på plats där ägaren också är ett stort Arsenal-fan. Nu står vi äntligen redo att köra igång!
Vi är alla hängivna supportrar sedan barnsben med åtskilliga resor till både Highbury och Emirates, så detta skall bli hur kul som helst!
Just nu är vi ca ett 90-tal likasinnade och premiärträffen kommer förhoppningsvis bli väldigt välbesökt!"

Varmt välkomna till en matchträff i Landskrona!