Medlemmar: 8780 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Det finns mer att ge för Poldi, säger Wenger.

Wenger vill att Podolski tar nästa steg

tis 22 okt 2013 kl 17:50

Lukas Podolski är för tillfället skadad. När tysken väl är tillbaka om drygt en månad hoppas Wenger hans stjärna utvecklar sitt spel för Arsenals räkning – och når upp till sin fulla potential.

28-årige Podolski har varit skadad sedan matchen hemma mot Fenerbahce tidigare på säsongen. Innan det hade han börjat prestera på allvar under säsongsinledningen – bland annat genom att bli tvåmålsskytt i den andra seriematchen borta mot Fulham.
Podolski beräknas vara tillbaka på planen i slutet av november. När han väl äntrar planen igen vill managern Arsene Wenger att stjärnan utvecklas till den kvalitetsspelare han flera gånger visat sig vara.
- Lukas Podolski är en supertalang och kan spela mycket bra med andra. Han har mycket kraft, kan ta frisparkar och göra mål från var som helst. Men jag tycker samtidigt han kan utvecklas och bli ännu bättre.

Wenger har stora förhoppningar om att sin tyska landslagsspelare ska ta ytterligare steg i rätt riktning. För tillfället menar fransmannen att han har en bit kvar till den nivån.
- Känslan är att han spelar på 80, 90 procent av sin kapacitet. Man vill bara att han ger oss 100 procent för då är han världsklass. Det finns mer att hämta från honom.