Medlemmar: 8566 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Arsenal signar målvaktsjätten Matt Macey från Bristol Rovers.

Arsenal värvar 18-årig målvaktsjätte

tor 24 okt 2013 kl 14:00

Den 18-åriga målvaktstalangen, Matt Macey, från Bristol Rovers, är nu helt klar för Arsenal efter att han imponerat på Wenger under hans tre veckors provspel i klubben. Den 2.01 långe engelsmannen skrev på ett fyraårskontrakt.

Efter veckor av förhandlingar lyckades Arsenal till slut vinna dragkampen med Everton om den lovande målvaktstalangen, Matt Macey. Under sina tre veckor på provspel i klubben hann Macey även med att spela en match med U21-laget, mot West Bromwich Albion på Emirates. En solid insats från Macey ska ha fått Wenger och de övriga i ledningsstaben att på allvar försöka få värvningen att gå igenom.

Det var på torsdagsmorgonen som Bristol Rovers själva släppte nyheten på Twitter och Matt Macey kommer börja träna med laget direkt. Övergångssumman är inte officiell men sägs ha varit runt 1 miljon kronor.