Medlemmar: 8825 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Santi och Mesut trivs bra tillsammans.

Cazorla trivs ihop med Özil

fre 25 okt 2013 kl 12:59

Många har hyllat Mesut Özil sedan hans ankomst till Emirates i början av september. Näste person att göra det är den nye lekkamraten Santi Cazorla.

Arsenals bästa spelare förra säsongen Santi Cazorla har precis kommit tillbaka från en skada som hållit honom borta från spel ett längre tag. Men han gjorde comeback förra helgen mot Norwich och det var hans första match med Mesut Özil. Han ser nu fram emot att utveckla ett gott samarbete med tysken.
- För varje dag som går får vi ett bättre samarbete på planen. Vi har lärt känna varandra och jag måste säga att det är väldigt enkelt att ha en bra förståelse med en fantastisk spelare som honom då vår spelfilosofi är väldigt lika, säger Cazorla enligt Sky Sports och fortsätter:

- Mesut är en spelare av annan sort. Han är en fröjd att titta på och har mycket talang. Som Zidane eller Ronaldinho kan han bli en av de spelarna som markerar en era. Han är inte sortens spelare som man är van att se och han kan vinna många matcher på egen hand, det är därför han är en toppspelare.
Arsenal möter imorgon Crystal Palace på bortaplan och de båda förväntas starta då.