Medlemmar: 8808 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Gå på lokal mot Liverpool.

Besök en matchträff!

sön 27 okt 2013 kl 10:14

När Arsenal tar sig an Liverpool den 2 november har Arsenal Sweden träffar på 12(!) olika orter, bl.a. premiärträffar i Lidköping, Falun, Malmö, Landskrona och Gävle! Missa inte att besöka en av våra många träffar!

Den 2 november möter ligaledarna Arsenal Premier League-tvåan Liverpool i ett minst sagt hypat toppmöte. Det här är således ett grymt tillfälle för dig som är medlem i Arsenal Sweden att gå på en matchträff i någon av följande orter: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro, Eskilstuna, Falköping, Falun, Gävle, Lidköping, Landskrona och Halmstad!

Bor du i eller i närheten av någon utav städerna är det ett hett tips att gå på en av våra många anordnade matchträffar. All information om vilka som är ambassadörer, var träffarna hålls m.m. finner ni på under rubriken "Lokalt" och genom att sedan klicka in er på den ort ni letar efter. Alla träffar och träffplatser finns även listade under 2 november i kalendern.

För att anmäla er till en träff klickar ni på den träff ni vill anmäla er till. Klicka sedan på "Anmäl Dig" och följ instruktionerna! Har du problem eller kan du av någon anledning inte anmäla dig? Maila kristonel.elwe@arsenal.se eller andreas.andersson@arsenal.se, så hjälper vi dig snarast möjligt. Varmt välkommen på en matchträff i sann Arsenal-anda!