Medlemmar: 8806 st.
Visa menyn

Foto: Arsenal Sweden

Nu blir det matchträffar i Helsingborg

Arsenal Sweden drar igång i Helsingborg

sön 3 nov 2013 kl 14:48

Arsenal Swedens storsatsning på lokalverksamheten fortsätter och nu vill vi glatt meddela att supporterföreningen kommer att börja anordna träffar i Helsingborg.

Arsenal Sweden har alltid haft ett starkt fäste på västkusten och nu blir det ännu starkare. Supporterföreningens storsatsning på lokalverksamheten har välkomnats med öppna armar och vi har bl.a. börjat anordna träffar i en rad nya orter. Nästa ort att öppna upp för lokalverksamheten är Helsingborg där vi märkt av att det finns ett stort Arsenal-intresse.

Ambassadörer i Helsingborg kommer att bli Victor Skoglund (som kommer att lämna sitt uppdrag som ambassadör i Växjö) och Anton Kastenbom. Peo Frick och Nacka Skoglund kommer att vara medhjälpare. 

Träffarna i Helsingborg kommer att äga rum på O'Learys som hittas på Rådhustorget 10. Närmsta busshållsplats är just "Rådhustorget" dit buss nummer 1, 2, 5, 7, 8, 9, 10, 22 och 89 går! O'Learys kommer att erbjuda en speciell Arsenal-burgare och dessutom rabatt på all mat, Falcon och ev. även cider.

Första träffen kommer att gå av stapeln då Arsenal tar sig an Manchester United den 10 november. Se således till att anmäla dig här. Efterföljande träffar kommer att äga rum mot Everton (anmäl dig här), Manchester City (anmäl dig här) och Aston Villa i januari.

Vi har även låtit ambassadörerna presentera sig själva.

Victor Skoglund och Anton Kastenbom

Välkomna alla Gooners i Helsingborg och resten av alla gooners där ute i vårt avlånga land till oss i Helsingborg. Vi tycker det är riktigt kul att vi äntligen kan öppna en lokalavdelning även i Sundets pärla Helsingborg. Vi har som mål att till en början träffas 1-2 gånger i månaden och tillsammans skapa en god gemenskap och följa vårt Arsenal från O'Learys i Helsingborg. Vi ser det som en självklarhet att se Arsenal tillsammans med likasinnade. Alla gooners är välkomna till oss oavsett om du bor i Helsingborg eller utanför. Vi har även ordnat med en mycket bra rabatt utöver de 15% som redan finns på all mat. Vi har fått vår egna "Arsenal-burgare" vi har även en egen öl och cider "Arsenal-ölen" och "Arsenal-cidern". Har ni frågor kontakta gärna oss ambassadörer så ska vi hjälpa er! Vi ses på O'learys!

Välkomna på matchträffar i Helsingborg!