Medlemmar: 8705 st.
Visa menyn

Foto: Arsenal Sweden

Kom på matchträff du också!

Välkommen på matchträff

tor 7 nov 2013 kl 20:11

Arsenal Swedens lokalverksamhet är glödande het just nu och det är rekordmånga som sökar sig till olika pubar runtom i landet för att besöka matchträffar. Gör det du också!

Som många redan vet är Arsenal Sweden mitt inne i en nysatsning på lokalverksamheten. Vi kan gladeligen meddela att vi börjat anordna träffar på många nya orter under säsongens gång och på flera ställen runtom i landet har det blivit stor succé, bl.a. i Gävle dit över 50 personer kom på premiärträffen. Till Falköpings premiärträff kom över 20 personer och över 35 personer letade sig till Göteborg. I Halmstad har vi flera gånger haft över 40 supportrar på plats och likadant ser det ut på många andra orter i Sverige.

När Arsenal tar sig an Manchester United har Arsenal Sweden bl.a. premiärträff i Helsingborg. Bor du i eller i närheten av Helsingborg? Se till att anmäla dig och se matchen med likasinnade på O'Learys i centrum. Vi anordnar även träffar i Örebro, Växjö, Halmstad, Jönköping, Stockholm, Gävle, Karlstad & Norrköping. I kalendern hittar ni alla träffar och där klickar ni även in er på er valda träff och anmäler er. Har ni problem med att anmäla er? Skicka då ett mail till andreas.andersson@arsenal.se

Missa nu inte chansen att gå på en matchträff och skapa vänner och minnen för livet. Varmt välkommen!