Medlemmar: 8824 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Kan Ramsey vara en kraft att räkna med även på söndag?

Ramsey: ”Vi kan skicka en signal på söndag”

fre 8 nov 2013 kl 13:01

Aaron Ramsey tror att Arsenal kan skicka ut en signal till hela Premier League genom att slå Manchester United på söndag: ”Varför bara inte åka dit och vinna?”

Arsenal slog som bekant Borussia Dortmund med 0-1 borta i tisdags. The Gunners var det första engelska laget någonsin att vinna på Signal Iduna Park och leder nu den så kallade ”dödens grupp” i Champions League. Aaron Ramsey stod för matchens enda mål och som nu talar ut inför ett ytterligare stormöte på söndag.
Den glödhete walesaren är långt ifrån nöjd och blickar fram emot söndagens drabbning på Old Trafford mot Manchester United med ett stort självförtroende och tro om att få med sig ett bra resultat.
- Det kommer att bli ännu en massiv match – det här skulle bli en stor vecka för oss och den kunde inte ha startat på ett bättre sätt. Förhoppningsvis så kan vi nu åka till Old Trafford och slutföra vårat jobb, säger Ramsey.
- Det skulle vara massivt att slå Manchester United. Vi känner oss väldigt säkra för tillfället och vi är i en bra form i ligan, så varför bara inte åka dit och vinna?

Ramsey understryker att Manchester United haft en dålig start på säsongen, men att det inte kommer spela någon roll när lagen möts på söndag.
- Det har haft en dålig start men jag tror att dom kommit över det. Dom har haft några bra resultat i ligan och kommer få tillbaka sitt självförtroende. Vårat bortafacit har varit väldigt bra och förhoppningsvis kan vi fortsätta bygga vidare på det.