Medlemmar: 8835 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Kan Micah Richards ersätta Bacary Sagna om denne inte skriver på ett nytt kontrakt med Arsenal.

Arsenal jagar Micah Richards?

ons 13 nov 2013 kl 13:15

Bacary Sagnas kontrakt löper ut i sommar och Arsenal letar febrilt efter en ersättare om fransmannen skulle bestämma sig för att lämna. Nu kopplas Londonklubben återigen ihop med Manchester Citys högerback Micah Richards.

The Gunners högerback Bacary Sagna har spelat i Arsenal sedan 2007. Förhandlingarna om ett nytt kontrakt har pågått ett längre tag med fransmannen, som är ordinarie i startelvan. Wenger har förhoppningar på att parterna ska kunna komma överens om ett nytt kontrakt. Sagna jagas av flera klubbar, bland annat av Paris Saint-Germain och Monaco

Wenger har nu börjat leta efter en tänkbar ersättare. Enligt engelsk media så har han öppnat upp ögonen för Machester Citys 25-åring Micah Richards. Engelsmannen, som haft en turbulent tid i City på grund av skador, har inte kunnat ta en ordinarie spelplats. Wenger har haft ögonen på honom innan, men inte gått hela vägen.

Richards har 18 månader kvar på sitt kontrakt med City. Wenger ska vara redo att lägga ett bud på honom om förhandlingarna med Sagna inte löser sig.