Medlemmar: 6511 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Flamster trivs i Arsenal.

Flamini: Jag är lycklig

lör 30 nov 2013 kl 19:12

Mathieu Flamini har tagit sig tiden att prata om hur lycklig han är över återkomsten till Arsenal samt hur pass bra form laget är inne i för tillfället.

Mathieu Flamini berättar att han inte är det minsta förvånad över hur snabbt han har integrerats i Arsenal. Fransmannen har varit en viktig del av det centrala mittfältet och lagets motor sedan återkomsten till norra London.
- Jag är inte direkt förvånad över att det har gått bra sedan jag kom tillbaka till klubben för att filosofin är densamma. Vi spelar samma fotboll, Arsene Wenger är fortfarande här med samma övertygelse. Det gör det lätt för mig att spela mitt spel på planen.

Flamini är väldigt lycklig och tror mycket på laget.
- Jag är lycklig och jag känner mig bra för tillfället. Jag är lycklig men det är kollektivet som är det viktigaste. Kämpaglöden är riktigt bra, alla hjälper varandra hela tiden och det märks att vi är en jäkligt bra grupp.

Mathieu Flamini fick spela sista CL-matchen mot Marseille och senast var han även med och avgjorde borta mot Cardiff då han stänkte dit 2-0 med blott fyra minuter kvar att spela.
- När man spelar för Arsenal är ens ambition att vinna varje match, det är inget undantag här. Alla här vill vinna alla matcher. Vi kommer göra vårt bästa för att vinna och hamna högst upp i Champions League-gruppen samt allting för att vinna varje Premier League-match.

Arsenal fortsätter att ånga på i både liga- och cupspel. Mathieu Flamini har enligt supportrar varit en av sommarens bästa värvningar, trots att han kom som bosman. Nu återstår att se om formen håller i sig.