Medlemmar: 8073 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Bilder från julfesten i Skövde

tis 3 dec 2013 kl 21:55

Arsenal anordnar just nu julfester runtom i landet. I Skövde anordnades en julträff den 30 november där 20 tappra själar kunde fira en välförtjänt vinst mot Cardiff.

Ni har väl inte missat att lokalverksamheten tagit nya kliv den här säsongen? Vi har öppnat upp i många nya orter och just nu anordnas det julfester för fullt. Till julfesten i Stockholm kom nästan 100 personer och bildspelet från den träffen hittar ni här. Till Skövde hittade sig 20 tappra supportrar och här ovan kan ni se ett par bilder från träffen.

Missa inte de kommande matchträffarna runtom i riket. På onsdag möter Arsenal ett taggat Hull hemma på Emirates och då samlas vi i både Linköping och Stockholm. När Arsenal tar emot Everton den 8 december har vi dock träffar i hela sju orter, bl.a. Trollhättan, Örebro, Göteborg, Norrköping och Helsingborg. Ni hittar alla träffar här och ni anmäler er genom att klicka in er på sidorna!

Ta chansen och se matchen ihop med likasinnade i sann Arsenal-anda.