Medlemmar: 8780 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Walcott är redo igen.

Walcott: "Vill visa vad jag kan"

mån 9 dec 2013 kl 14:18

Arsenals engelske yttermittfältare Theo Walcott är tillbaks efter två månaders skadefrånvaro. Nu vill han visa sitt värde för både sin klubb och sitt land.

Efter en operation tvingades engelsmannen till ett två månaders uppehåll. Sedan hans återkomst har han ännu inte startat någon match. Walcott, som hoppas bli uttagen till Englands VM-trupp till sommaren, vet att han måste imponera i klubblaget för att ta sig dit.
- Första prioritet är att spela bra för klubblaget så att jag tar mig till VM. Det är hälsosamt med konkurrens, vi vill alla se de engelska spelarna prestera.

Yttermittfältaren blev överraskande nog petad av dåvarande förbundskaptenen Fabio Capello till VM 2010. Efter den besvikelsen tyckte Walcott att han svarade på ett bra sätt och är övertygad om att han kan göra samma sak efter sitt skadeuppehåll.
- Jag kom tillbaka från petningen 2010 med en bra säsong och förra säsongen var jag lagets bäste målskytt. Det var en stor personlig prestation för mig. Jag är fullt återställd från min skada och vill påminna folk om vad jag kan göra.