Medlemmar: 8806 st.
Visa menyn

Foto: Arsenal Sweden

Vill du hålla i supporterklubbens matchträffar?

Arsenal Sweden söker ambassadörer

fre 13 dec 2013 kl 09:40

Arsenal Sweden har och kommer alltid att drivas av eldsjälar. Nu söker vi efter fler/nya ambassadörer i Karlstad, Borlänge, Växjö och Umeå.

Arsenal Sweden främjar aktivt supporterskap och ett sätt att göra detta är genom att främja lokalverksamheten. På en rad orter i Sverige finns drivna medlemmar som anordnar träffar och ser matcher ihop med likasinnade. Den här säsongen gör Arsenal Sweden en nysatsning på lokalverksamheten och söker således efter nya ambassadörer i olika delar av landet.

Vi har redan ambassadörer i de eftersökta orterna, men söker förstärkning till Mikael Stellen (Umeå) och Stefan Halling (Dalarna/Borlänge). Victor Skoglund och Nacka Skoglund som är ambassadörer i Växjö kommer att flytta till Helsingborg och vi söker således efter nya eldsjälar till Växjö. Sist men inte minst kommer Mikael "Dixon" Wallin och Henrik Thermell att tacka för sig i Karlstad och således behövs nya ambassadörer till hjärtat av Värmland.

Är du intresserad av att bli ambassadör? Vill du börja anordna träffar i en ort där Arsenal Sweden inte finns representerade? Vill du ha mer information? Tveka inte då att kontakta ambassadörsansvarig Kristonel Elwe. Skicka ett mail till  kristonel.elwe@arsenal.se för mer information.