Medlemmar: 8810 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Många matchträffar framöver.

Välkommen på matchträff

fre 13 dec 2013 kl 09:48

Arsenal Swedens lokalverksamhet är glödande het just nu och det är rekordmånga som sökar sig till olika pubar runtom i landet för att besöka matchträffar. Gör det du också!

Som många redan vet är Arsenal Sweden mitt inne i en nysatsning på lokalverksamheten. Vi kan gladeligen meddela att vi börjat anordna träffar på många nya orter under säsongens gång och det har blivit en stor succé med över 40-50 anmälda i orter som Gävle, Landskrona, Halmstad och självklart Stockholm.

När Arsenal tar sig an Manchester City imorgon eftermiddag har Arsenal Sweden träffar på tretton olika ställen i landet! De städer där vi finns representerade på lördag är Växjö, Uppsala, Halmstad, Jönköping, Gävle, Lidköping, Landskrona, Helsingborg, Västerås, Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö och Trollhättan.

Sist vi hade träff i Helsingborg togs det en hel del bilder som ni kan ta er tiden att se här. Ni kan även se relativt nya bildspel från Gävle, Skövde och Stockholm.

Bor du i eller i närheten av någon av städerna? Tveka då inte att anmäla dig till matchträffen här på hemsidan och gå på matchträffen.
I kalendern hittar ni alla träffar och där klickar ni även in er på er valda träff och anmäler er. Klicka in på träffen, klicka vidare till "anmäl dig" och följ där instruktionerna. Har ni problem med att anmäla er? Skicka då ett mail kristonel.elwe@arsenal.se.

Missa nu inte chansen att gå på en matchträff och skapa både vänner och minnen för livet. Varmt välkommen!