Medlemmar: 8808 st.
Visa menyn

Foto: Arsenal Sweden

Räkna med mycket folk i Halmstad mot Liverpool.

Anmälan öppen för superträff i Halmstad

tor 2 jan 2014 kl 12:12

Den 8 februari 2014 möter Arsenal Liverpool på Anfield. Fredrik Ljungbergs pub Freddie's organiserar då en superträff i Halmstad då puben kommer fyllas av Arsenal- och Liverpool-supportrar. Anmäl dig redan nu!

Om lite mer än en månad befinner sig förhoppningsvis Arsenal i en glödande jakt på ligatiteln. Då kommer vi även passa på att hålla en av våra största träffar någonsin på västkusten. Fredrik Ljungbergs egna bar Freddie's är nämligen bokad för enbart Arsenal- och Liverpool-supportrar dagen till ära. Är du sugen på att gå på träffen som kommer att erbjuda en oförglömlig kväll med allt från hemliga gäster till utlottningar av fina priser? Se då till att anmäla dig redan nu.

Här nedan följer mer information om träffen i Halmstad den 8 februari.

Information om biljetter: Biljetterna kommer att kosta 200 kr. I det biljettpriset ingår det val av tre olika maträtter samt en öl av Fredriks egna märke Champion. Skulle alla matbiljetter ta slut släpps eftersläpp-biljetter för 50 kr. Betalning sker till Freddie's bankgiro som är 171-5929. Märk betalningen med ert namn samt "(A)" för att Freddie's skall veta att man är Arsenal-supporter.

Information om utlottningar: Under dagen/kvällen kommer det att lottas ut hela fyra Premier League-biljetter. Ytterligare ett fullt matchpaket (resa + boende + 2 Premier League-biljetter) kommer Freddie's att auktionera ut till valfri match. Flera signerade tröjor (av Ljungberg) kommer att lottas ut. Det kommer även lottas ut ett par signerade skor. En tröja signerad av alla Arsenals spelare kommer att lottas ut.

Var medveten om att dessa priser kommer att lottas ut till de som innehar matbiljetter. Priser till de som kommer till eftersläppet kommer också att lottas ut, men det kommer vara mindre souvenirer.

Information om övrigt: Freddie's håller just nu på att förhandla med en känd Premier League-spelare som kommer att närvara på träffen, men detta är ännu ej spikat. Viasat Fotboll kommer troligtvis att vara med och filma på träffen.

Ambassadörerna i Halmstad - André Johansson och Adam Johansson - kommer naturligtvis finnas på plats och så även ett par styrelseledamöter.
Var inte för sent ute - anmäl er redan idag. Dels genom inbetalning till Freddie's samt genom att anmäla er för träffen på vår hemsida.