Medlemmar: 6090 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Laurent Koscielny vill slå Spurs på Emiraten idag

Koscielny: "Vi vill vinna för fansen"

lör 4 jan 2014 kl 01:15

Laurent Koscielny säger till Arsenal player att laget vet att dem ”måste” vinna den här matchen för fansen.

Vår värsta rival kommer till Emirates Stadium idag för FA cupens tredje runda, det kommer vara Tottenhams andra försök den här säsongen att vinna mot Arsenal, då dem förlora förra matchen med 0-1 i september månad.
Koscielny ser fram emot den här matchen att kunna få till ett bra resultat mot den värsta rivalen.
- Alla matcher mot Tottenham så vet vi att det kommer bli tufft, men en spännande match är det inget snacka om. Vi alla vill vinna eftersom det är så viktigt för klubben och speciellt för fansen. Vi kommer göra allt vi kan tillsammans och vinna matchen, berättar Koscielny för Arsenal player.

Koscielny pratar vidare om hur viktig den här matchen är.
- Varje derby är viktigt för fansen, det är matcherna du måste vinna. Atmosfären innan och efter derbyna är väldigt annorlunda och vi vill att våra fans ska vara glada, så vi ska vinna!

Koscielny kan möta den förra Arsenalanfallaren Emmanuel Adebayor på lördag, och han erkänner att det kan bli en tuff kamp mellan dem bägge.
- Han är en komplett spelare, han är bra i luften, snabb och har bra teknik. Han är en svår spelare att möta. Anfallare behöver självförtroende och han gör mål just nu. Han har kommit tillbaka starkt och det kan man verkligen se. Det kommer bli en tuff uppgift.