Medlemmar: 5990 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Walcott är laddad för kvällens derby mot Spurs.

Walcott: "Gör vi vårt jobb vinner vi"

lör 4 jan 2014 kl 12:43

Årets andra match är ett derby mot ärkerivalen Tottenham. Här berättar Walcott berättar om sina känslor inför matchen.

Det är första gången sedan 2001 som ärkerivalerna från norra London möts i cup-sammanhang.
Då var det semifinal på Old Trafford och Arsenal vann med 2-1 efter mål av Vieira och Pires. När de nu möts ikväll så är det redan i tredje rundan av FA-cupen och Theo Walcott ser mycket fram emot mötet.
- För den neutrala entusiasten kommer det att bli en mycket intressant match, säger han till Arsenal.com.

- Jag är rätt så säker på att det kommer bli en öppen match. När säsongen börjar är det alltid matcherna mot Tottenham jag letar upp först. Varje gång Tottenham kommer hit eller vi åker dit så vill man ge mer än 100 procent för att vinna. Just denna matchen kommer att spelas på Emirates som vi har jobbat väldigt hårt för att göra till en fästning och det börjar man se nu. Vi har haft en hektisk julhelg och alla har behövt återhämta sig, vilket vi har gjort. Jag ser verkligen fram emot matchen! Hårt arbete kommer att avgöra matchen. Om alla gör sitt jobb rätt och arbetar för varandra så kommer vi stå som vinnare i slutändan.