Medlemmar: 8063 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Mertesacker och Wenger i samråd.

”Arsenal förlänger med trio”

tis 14 jan 2014 kl 10:05

Färska rapporter från England gör gällande att Arsenal är på väg att förlänga kontrakten med tre tongivande personer i A-truppen – Arsene Wenger, Per Mertesacker och Bacary Sagna.

Det är engelska tidningen Daily Star som menar att Arsenal de kommande veckorna kommer förlänga kontrakten med manager Wenger samt försvararna Mertesacker och Sagna. Wenger ska till och med redan ha förlängt sitt avtal med klubben.

Hur som helst så kommer Arsenal vänta med att offentliggöra Wengers förlängning innan försvarsduon Mertesacker och Sagna förlängt sina respektive avtal. I Mertesackers fall handlar det om en förlängning till 2017, men fallet med Sagna ska enligt källan vara en mer komplicerad historia.

Fransmannen har bara blivit erbjuden en förlängning på ett år med tanke på att han redan fyllt 30. Klubben har en policy som innebär att spelare över 30 bara ska erbjudas förlängning med ett år i taget. Sagna saknar dock inte erbjudanden om det inte skulle bli en fortsättning i Arsenal. Klubbar som PSG, Galatasaray och Monaco ska alla ha erbjudit honom ett lukrativt kontrakt.

Arsenal hoppas hitta en lösning och därmed offentliggöra nyheterna inom de närmaste veckorna.

Källa som hänvisar till Daily Star: http://www.caughtoffside.com/2014/01/14/arsenal-set-to-reveal-three-crucial-new-signings/