Medlemmar: 7266 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Tummen upp till fansen som fyller arenan, säger Wenger.

Wenger - Fantastiskt att fredagens match är utsåld

lör 25 jan 2014 kl 10:25

Manager Wenger hyllar Arsenals fans som ser till att fredagens match mot Coventry i FA-cupen spelas inför ett utsålt Emirates.

Arsenal går in i fredagens match som enorma favoriter att avancera till FA-cupens femte omgång då motståndarna Coventry ligger 54 platser under Arsenal i ligasystemet.
Det är första gången på nästan 10 år som The Gunners spelar hemmamatch på en fredag men Wenger tycker att publiken och den utsålda arenan visar att folket står bakom klubben.
- Det är helt fantastiskt, säger Wenger. Detta är en indikation på hur stor denna klubben är. Jag har största respekten för all publik som kommer hit en fredagkväll och tittar på när vi spelar fotboll. Makalöst att det är utsålt, det är stort.

Arsenal tar sig an Southampton i Premier League på tisdag och Wenger tror att spela på en fredag ger dem en liten fördel över Manchester City och Chelsea.
- En liten fördel är det absolut, det är inte lika tätt mellan matcherna. I vanliga fall brukar vi stanna över på hotell på fredagkvällarna för att förbereda oss på lördagens drabbningar.
- Under hela december fram tills nu tycker jag att vi har haft mindre tid att återhämta oss än de andra lagen. Nu när vi spelar på en fredag känner jag att inte jag inte behöver rotera att för mycket i laget då vi inte möter Southampton förrän på tisdag.