Medlemmar: 8813 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Liverpool nästa i FA-cupen.

Arsenal möter Liverpool i nästa FA-cupomgång

mån 27 jan 2014 kl 08:03

Efter söndagens lottning på Wembley som står det klart att det blir Liverpool som Arsenal får mötapå Emirates i nästa omgång. Detta var inte det enda storlagsmötet då Chelsea möter Manchester City på Ethiad.

I fredags kväll besegrade Arsenal enkelt League 1 laget Coventry City när man vann med 4-0 hemma på Emirates och avancerade till den femte omgången i FA-Cupen. Nu är det klart vilka som väntar för Arsenal där och det blir svårast tänkbara motstånd då lotten föll på Liverpool hemma på Emirates. Det blir tredje raka hemmamatchen i FA-Cupen efter matcherna mot Tottenham och Coventry.

Matchen kommer i ett redan jobbigt läge för Arsenal där ett tufft spelschema nu blir ännu tuffare. Från lördagen den 8 februari till onsdagen den 19 februari möter The Gunners: Liverpool (B) 8 februari, Man United (H) 12 februari, Liverpool (H) (FA-Cupen) 14/15/16 februari och Bayern München (H) 19 februari.

FA-Cup matchen mot Liverpool kommer alltså att spelas helgen den 14-16 februari och vinnaren går vidare till kvartsfinal.

Hela lottningen

Sheffield Wednesday - Charlton
Sunderland - Southampton
Everton - Swansea
Manchester City - Chelsea
Arsenal - Liverpool
Sheffield United/Fulham - Nottingham F/Preston
Cardiff - Wigan
Brighton - Hull