Medlemmar: 6340 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Det blev inget Arsenal för Draxler.

Affärerna som inte blev av

lör 1 feb 2014 kl 01:56

Mycket fokus på Kim Källström under dagen - men det var ett par spelare som Arsenal "missade". Julian Draxler och Miroslav Klose är två av dem.

Julian Draxler: Ryktet säger att Arsenals styrelse sagt ja till att betala de £37 miljoner som Schalke ville ha och att de även okejat de personliga avtalen, men Arsene Wenger ska ha sagt ifrån att han tyckte övergångssumman var för hög.

Mirko Vucinic: Under flera dagar en Arsenaltarget, men här ska Arsenal inte ens lagt ett bud på den montenegrinske Juventusanfallaren.

Dimitar Berbatov: Arsenal ska ha blivit erbjudna den bulgariske anfallaren men ska inte ha varit intresserade. Nu hamnade Fulhamforwarden istället i Monaco.

Miroslav Klose: The Gunners ska sent i går kväll varit i kontakt med Lazio om att låna den tyske målsprutan, men någon affär blev aldrig av. Det handlade om ett lån.

Cristian Tello: Det har pratats en del om Barcelonaanfallaren, men katalanerna ska inte ha varit intresserade av att släppa honom.

Alvaro Morata: Även här fanns Arsenalintresse, men istället för att försöka plocka in den unge Real Madrid-anfallaren ska man ha avvaktat för att lägga krutet på en forward i sommar.

Salomon Kalou: Franska Lille ska enligt uppgift ha sagt nej till det bud som Arsenal ska ha lagt.

TRANSFER DEADLINE DAY

Spelare in:

Kim Källström, Spartak Moskva (lån).

Spelare ut:

Jo Young Park, Watford (lån).

Emmanuel Frimpong, Barnsley.

Daniel Boateng, Hibernian (lån).