Medlemmar: 8812 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Bilden av en duktig skådespelare.

Wenger: "Han är en duktig filmare"

ons 12 mar 2014 kl 12:09

Arsene Wenger anklagade Arjen Robben för att "lägga sig" efter matchen i går kväll och menade att han skulle ha blivit varnad vid det första tillfället.

Holländaren Arjen Robbens filmande rörde upp starka känslor under matchen på Allianz Arena i går kväll. Vid ett flertal tillfällen lade sig 30-åringen, utan att bli bestraffad av den norske domaren Svein Oddvar Moen, och efteråt kallade Arsenaltränaren Arsene Wenger honom för en "duktig filmare".
- Han är en fantastisk spelare, jag förnekar inte det. Han är en av de bästa i världen. Men när han kliver in framför en spelare, sänker farten så lägger han sig ofta och får frisparkar. Det pratade vi om igår (i förrgår), om domaren ger honom ett gult kort första gången han lägger sig, så kommer han inte att fortsätta, säger Wenger.

Robbens kontring lät inte vänta på sig efter 1-1-mötet.
Så här sa han:
- Jag säger alltid att om du är en stor manager så tar man en förlust. Om du är glad, njut. Om du förlorar, klaga inte över löjliga saker. Det var två straffar, men jag vill inte försvara mig själv. Från en stor ledare förväntar man sig lite mer.