Medlemmar: 6215 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Alex Song har fått begränsat med speltid i Barcelona.

Song: "Jag ville aldrig lämna Arsenal"

ons 12 mar 2014 kl 12:30

Förre Arsenalspelaren Alexandre Song ser fram emot en Premier League-återkomst - och säger att han aldrig ville lämna Arsenal.

Sommaren 2012 skrev den kamerunske mittfältaren Alex Song på för Barcelona. Efter sex säsonger med The Gunners lämnade han klubben - men tiden i Barcelona har inte blivit någon höjdare för Song som fått nöta bänk väldigt mycket.
I den franska TV-kanalen BeIn Sport berättar han om sina framtidsplaner.
- Om jag lämnar Barcelona kommer jag att spela i Premier League. Jag kommer att återvända till England en dag, säger han.

Song har kopplats samman med en flytt till Manchester United.
Men mittfältaren har fortfarande mycket starka band med Arsenal.
- Arsene Wenger är som en fadersgestalt för mig. Han pratade väldigt mycket med mig när jag kom till klubben. Jag ville förnya mitt kontrakt med Arsenal, men hade jag gjort det hade jag ångrat att jag inte flyttade till Barcelona som är världens bästa lag, säger han.

Återstår att se om Wenger skulle vilja ha tillbaka Song om han beslutar sig för att lämna Barcelona.