Medlemmar: 4874 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Lukas Podolski är sugen på att sänka Spurs på söndag.

Podolski: ”Derbyt är en speciell match”

tor 13 mar 2014 kl 18:59

Lukas Podolski, som gjorde mål i förra årets seger med 5-2 mot Tottenham, har redan börjat ladda inför helgens match. Han beskrev i en intervju idag med Arsenal.com detta som en ”speciell match”.

På söndag är det återigen dags för den match som anses vara kanske säsongens viktigaste för många Arsenalsupportrar, nämligen derbyt mot Tottenham. Denna gång utspelar sig matchen på White Hart Lane, där Arsenal inte vunnit i ligan sedan år 2007.

Arsenal kommer till matchen med en skadedrabbad trupp, men en som verkligen ser fram emot den stundande kampen är Podolski.
Han sa i intervjun bland annat att han ”alltid har tyckt om derbyn” och att han i Bayern München, Köln och Arsenal alltid tyckt om att spela derbyn på grund av den speciella atmosfären. Podolski lade även till att det alltid är speciellt att göra mål, men att det är särskilt skönt i en viktig match eller i ett derby.
- Vi vill åka dit, ta tre poäng och åka hem. Det här är viktigt för oss. Vi måste kämpa för klubben, för fansen och jag anser att det här är en viktig match så jag ser fram emot söndag nu.