Medlemmar: 8509 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Kim Källström uttagen i truppen inför söndagens derby

Källström kan göra debut i helgen

fre 14 mar 2014 kl 19:58

Arsene Wenger bekräftade idag det som ryktats flitigt under den gångna veckan; nämligen att Kim Källström finns med i truppen till söndagens derby mot Tottenham.

Arsenal dras just nu med stora skadeproblem, och flera av klubbens bästa mittfältare finns på skadelistan. Med både Jack Wilshere och Theo Walcott borta resten av säsongen och spelare som Aaron Ramsey och Mesut Özil skadade, är det alltså möjligt att vi i helgen får se Arsenals svenska januarivärvning göra sin debut i Premier League. Källström har i veckan varit i full träning efter sin ryggskada. Utöver detta så fick vi även veta att det fortfarande är osäkert om Kieran Gibbs är tillgänglig i helgen.