Medlemmar: 8804 st.
Visa menyn

Foto: Arsenal Sweden

Massor med matchträffar i helgen.

Gå på Arsenal Sweden-träff

tor 20 mar 2014 kl 10:04

I helgen anordnar Arsenal Sweden träffar i Stockholm, Uppsala, Borlänge, Västerås, Gävle, Helsingborg, Jönköping, Karlstad, Lidköping, Norrköping och Örebro. Missa inte chansen att besöka en matchträff!

Arsenal Sweden växter så det knakar och en av de roligaste sakerna som både kan ge minnen och vänner för livet är att gå på de träffar som Arsenal Sweden anordnar runtom i landet. Supporterföreningen har avdelningar i Stockholm, Malmö, Uppsala, Norrköping, Linköping, Örebro, Jönköping, Halmstad, Helsingborg, Växjö, Dalarna, Gävle, Lidköping, Skövde, Karlstad, Landskrona och Västerås. Vill ni veta mer om de lokala träffarna, ambassadörerna och var de äger rum är det ett hett tips att klicka er in på "Lokalt".

Med minst tio matcher kvar av säsongen kommer vi fortfarande ordna en hel del träffar runtom i landet och redan nu på lördag då Arsenal tar sig an Chelsea kommer det anordnas träff i inte mindre än elva orter. Orterna som ni kan besöka en matchträff på i helgen är Stockholm, Uppsala, Borlänge, Västerås, Gävle, Helsingborg, Jönköping, Karlstad, Lidköping, Norrköping och Örebro. För att anmäla er till respektive träff kan ni klicka er in på 22 mars i kalendern, klicka er in på den träff ni vill besöka och sedan klicka på "Anmäl dig". Har ni problem att anmäla er? Maila då kristonel.elwe@arsenal.se.

I helgen äger även den tredje deltävlingen av Arsenal Swedens stora frågesportsturnering rum. Den kan ni läsa mer om här. Vi önskar alla deltagande ett stort lycka till.