Medlemmar: 6108 st.
Visa menyn

Foto: Arsenal Sweden

Arsenal Sweden Landskrona byter pub.

Ny samlingsplats i Landskrona

mån 24 mar 2014 kl 22:45

För alla medlemmar i Landskrona-området gäller nu det nybyggda O'Learys som samlingsplats för matchträffar. Varmt välkomna redan på lördag då Arsenal tar emot Manchester City.

Arsenal Sweden fortsätter att växa så det knakar och en av de nya orter vi hållt träffar i under säsongen är Landskrona. Dessvärre hade man ett litet break på ett par månader då puben "Gränden" där man brukade samlas såldes och byggdes om till ett sprillans nytt O'Learys. Ambassadören Anders Backman berättar själv.

- Succén för det nyöppnade O´learys i Landskrona tog ny fart när ett 40-tal Arsenal-supportrar intog de nya och fräscha lokalerna till London-derbyt mot Tottenham. Fullständig eufori uppstod vid det tidiga ledningsmålet och trots att resten av matchen blev en lång längtan till slutsignalen blev det en minnesvärd träff. Alla medlemmar lämnade O´Learys nöjda och med löftet att återvända igen till nästa träff.

Trots det oväntade uppehållet är man alltså nu tillbaka på banan igen. O'Learys ligger på samma adress som "Gränden" låg på och vill ni ha mer information om Landskrona-delen kan ni läsa om ambassadörerna och verksamheten under "Lokalt". Nästa träff äger rum då Arsenal möter Manchester City hemma på Emirates den 29 mars. Se till att anmäla er ni också! Har ni problem att anmäla er? Skicka då ett mail till kristonel.elwe@arsenal.se och beskriv problemet. Ambassadörerna i Landskrona hälsar er varmt välkomna till ännu en träff.