Medlemmar: 4979 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Paul Scholes riktade hård kritik mot Arsenal när han gjorde debut som tv-expert igår.

Scholes till attack mot Arsenal

ons 26 mar 2014 kl 12:15

I samband med Arsenals match mot Swansea så luftade Manchester United-profilen Paul Scholes sina åsikter i studion. – Av någon anledning gömmer sig Arsenals spelare. Jag tycker synd om deras fans som får stå ut med det varje år.

Paul Scholes gjorde igår debut som expertkommentator, då Arsenal släppte in ett mål i slutminuterna och spelade 2-2 mot Swansea. Efter matchen sa Scholes bland annat att den katastrofalt dåliga insatsen förra helgen mot Chelsea är ett bra exempel på hur Arsenal viker ner sig i viktiga matcher. Han anser att Arsenals främsta spelare såsom Cazorla, Özil, Rosicky och Arteta gömmer sig och spelar utan disciplin när Arsenal möter andra topplag. Anledningen till att han tycker synd om Arsenals fans är att de varje år får ett litet hopp om titeln som sedan abrupt tas ifrån dem.

Scholes avslutade sedan med en sågning av Jack Wilshere, där han lät meddela att Wilsheres utveckling stagnerat. Hans åsikt är att Wilshere behöver en spelare som Vieira bredvid sig för att nå vidare i sin utveckling, och att han idag inte är en bättre fotbollsspelare än han var när han var 17 år gammal. Arsenals fans och spelare lär vara extremt sugna på att visa att Scholes har fel när de i helgen har en tuff match mot titeljagande Manchester City.