Medlemmar: 8509 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Hamburg vill köpa loss Johan Djourou. Hamburg riskerar nedflyttning. Ligger just nu på negativ kvalplats.

Djourou ser ut att stanna i Hamburg

mån 7 apr 2014 kl 09:43

En klausul i schweizarens kontrakt har aktiverats och öppnar nu för en permanent övergång till den tyska klubben.

Den schweiziska mittbacken har sedan 2012 varit utlånad från Arsenal till Hannover 96 och nu senast till Hamburger SV där han har fått en del speltid. Förlustmatchen mot Borussia Mönchengladbach den 30 mars var Djourous 20:e framträdande för klubben.
Enligt tidningen Hamburger Morgenpost innebär detta att en klausul i hans kontrakt aktiveras och han kommer att bli erbjuden en två års förlängning med klubben. Varken HSV eller Arsenal har kommenterat uppgifterna, men enligt tidningen kommer Arsenal få 2,5 miljoner euro för Djourou utifall en permanent övergång blir aktuell.
Källa