Medlemmar: 8700 st.
Visa menyn

Foto: Arsenal Sweden

Nu ska quizen avgöras!

Frågesportsturneringen fortsätter

ons 9 apr 2014 kl 21:33

Nu är det dags att avgöra vilka två personer i Sverige som tar sig till final i Arsenal Swedens frågesportsturnering. Det är dags för den fjärde och sista deltävlingen som äger rum nu på lördag eftermiddag!

Arsenal Swedens storsatsning på lokalverksamheten under säsongen 2013/2014 har redan gett resultat och supporterföreningen går mot ett rekordår i både antalet anordnade träffar, antalet närvarande på träffarna och antalet städer vi finns representerade i. Som flera märkt lanserades en ny frågesportsturnering i januari månad som består av fyra olika deltävlingar. Efter att de fyra deltävlingarna ägt rum kommer de två bästa i landet skickas till Stockholm där finalen går av stapeln. Vinnaren i finalen tar hem två matchbiljetter till valfri Arsenal-match på Emirates. Även de tre bästa i varsin ort premieras med priser.

Nu är vi snart framme vid den fjärde och sista deltävlingen som äger rum den 12 april då Arsenal tar sig an Wigan i FA-cupsemin på Wembley. För att få mer information om upplägg, regler och annat hänvisar vi alla till följande nyhet från lanseringen i januari månad (klicka på den rödmarkerade texten). Allt ni behöver göra är att gå på en lokal träff som äger rum den 12 april, fylla i frågesporten och sedan lämna in den till ambassadören. Notera att ni måste vara medlemmar och anmälda till träffen för att få delta.

För att anmäla sig till en träff klickar ni på den 12 april i kalendern som visas i den högra menyn på startsidan. Klicka sedan på den träff (den ort) ni tänker besöka. När ni klickat in er på träffsidan klickar ni på "Anmäl dig". Klicka sedan på "Mig själv" och "Spara din anmälan". Svårare än så är det inte. Har ni trots det problem att anmäla er eller har ni frågor om turneringen? Maila då kristonel.elwe@arsenal.se och beskriv ert problem eller er fråga.

Arsenal Sweden önskar alla ett stort lycka till!