Medlemmar: 8780 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Sol tycker Arsenal ska värva.

Campbell: ”Arsenal behöver tre spelare av högsta klass”

tor 24 apr 2014 kl 21:33

Den gamle Arsenalspelaren Sol Campbell har uttalat sig om hur han tycker Arsenal borde agera i sommar på transfermarknaden. Engelsmannen menar att sin gamla klubb behöver rekrytera spelare av högsta klass.

När Mesut Özil värvades av Arsenal i sommar blev han klubbens dyraste spelare genom tiderna med sin prislapp på 42,5 miljoner pund. Om Arsenal ska ha chans att vinna titlar framöver behöver Arsenal öppna plånboken igen och värva fler stora spelare av högsta klass – detta enligt den förre spelaren Sol Campbell. Engelsmannen anser att Arsenal behöver värva tre högklassiga spelare i sommarens transferfönster.
-Arsenal behöver några nya spelare som är färdiga i utvecklingen. Även när alla spelarna är friska tycker jag ändå att Arsenal behöver tre stora förstärkningar.

Campbell menar att klubben har kommit till ett läge där motståndarna är rädda för dem, men enligt engelsmannen behövs fler alternativ för att kunna hota ännu mer.
- Arsenal har kommit till ett stadie där lagen är rädda för dem. Men jag tycker det behövs fler alternativ och det är några nya spelare som skulle kunna skrämma andra lag med sin skicklighet.

Engelsmannen gav även sin syn på Arsenals säsong som en helhet och menade att skador har förstört mycket för klubben den här säsongen.
- Skadorna har inte hjälpt Arsenal den här säsongen. Vem vet vad som hade hänt om Aaron Ramsey var frisk, Theo Walcott inte skadat sig och Jack Wilshere spelat ännu mer regelbundet. Det är svårt att veta. Kanske skulle klubben varit i samma situation som Liverpool är i nu, för de har inte haft många skador under säsongen.

Källa: http://www.givemesport.com/458914-arsenal-need-three-world-class-players...