Medlemmar: 8780 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Kos har signat nytt avtal med klubben.

Laurent Koscielny skriver på nytt kontrakt

fre 9 maj 2014 kl 19:14

Arsenals franska mittbackstjärna har efter en tid av många rykten valt att krita på ett nytt långtidskontrakt med Arsenal.

Arsenals 28-årige mittbacksstjärna har efter en tids spekulationer valt att skriva på ett nytt långtidskontrakt med klubben. Han blir den åttonde spelaren i år som förlänger sitt kontrakt med The Gunners. På den officiella hemsidan uppges inte exakt hur lång tid kontraktet sträcker sig över, bara att det handlar om ett långt sådant.

"Kos" har sedan han kom till klubben spelat 163 matcher i alla turneringar, mer än någon annan under samma period. På senare tid har han bildat ett av ligans vassaste mittlås tillsammans med Per Mertesacker och verkar för Wenger vara en viktig faktor i framtida framgångar.
- Koscielny har flera gånger sedan han kom till oss 2010 bevisat sig vara en enastående spelare, likaså den här säsongen. säger Wenger till Arsenal.com.
- Jag är mycket nöjd med att han har dedikerat sin framtid till klubben

Laurent själv säger att han är mycket nöjd med det nya kontraktet, att han har haft fyra underbara år i Arsenal och ser fram emot kommande säsonger.