Medlemmar: 4729 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Vi säger tack och hej till Nicklas Bendtner som lämnar klubben.

Arsenal släpper fyra spelare

lör 24 maj 2014 kl 12:32

Det är dags för sommar vilket innebär städning i truppen. Arsenal kommer till att börja med att släppa Bendtner, Park, Aneke och Boateng.

Enligt Arseblog har Arsenal bekräftat att man inte kommer att ha kvar följande spelare:
Nicklas Bendtner
Ju Young Park
Daniel Boateng
Chuks Aneke

Danske Bendtner kom till klubben redan 2004 från FCK och har gjort nästan 50 A-lagsmål. Den senaste säsongen har dock präglats av skandaler och trots att anfallaren lirat i 14 matcher och gjort två mål så har Arsene Wenger petat honom sedan den senaste taxigaten i Köpenhamn i mars.
Bendtner har under sina år i Arsenal varit utlånad till Birmingham, Sunderland och Juventus. I somras var han överens med Crystal Palace om en övergång - som ska ha stoppats av Arsenal i sista sekunden.

Ju Young Park är en av Arsene Wengers alla märkligaste värvningar. Sydkoreanen kom från Monaco 2011 men har knappt spelat för klubben. Fyra starter och tre inhopp (ett mål) har det blivit. Anfallaren har varit utlånad till Celta Vigo och nu senast Watford.

De två ungdomsspelarna Aneke och Boateng får inte heller förnyat förtroende av Arsenal och får således hitta nya klubbar.