Medlemmar: 8780 st.

Giroud fick chansen mot Schweiz och gjorde en kanonmatch.

Giroud målskytt - Frankrike vidare

fre 20 jun 2014 kl 23:55

Olivier Giroud fick chansen från start i Frankrikes andra gruppspelsmatch mot Schweiz och tackade för förtroendet med att göra ett mål och assistera till ytterligare ett i 5-2-segern.

I den 17:e matchminuten nådde Giroud högst på en hörna från Mathieu Valbuena och knoppade in 1-0 för sitt Frankrike. Ett mycket snyggt nickmål där han visade vart hans starka sidor finns.
Strax före paus var det dags för firma Giroud/Valbuena att producera ytterligare ett mål. Den här gången var det Giroud som stod för framspelningen efter en flygande kontring och Valbuena hade bara att stöta in bollen i det öppna målet. Målet betydde 3-0. Giroud byttes ut i den 63:e minuten efter en stark insats.

Ytterligare en Arsenalspelare deltog i matchen i Salvador. Laurent Koscielny byttes in den 66:e minuten vid ställningen 3-0 och fick vara med om en målexplosion sista 25 minuterna. Frankrike gick upp till en 5-0 ledning innan Schweiz reducerade två gånger om och slutresultatet skrevs således till 5-2.

Frankrike är klara för åttondelsfinal och avslutar gruppspelet på onsdag klockan 22 mot Ecuador. Förhoppningsvis med både Koscielny och Giroud i startelvan.