Medlemmar: 4605 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

11 spelare lämnar och däribland Nicklas Bendtner

11 spelare som lämnar Arsenal

sön 29 jun 2014 kl 13:24

Arsenal FC har nu bekräftat vilka spelare som kommer lämna klubben efter säsongen.

Nicklas Bendtner och Ju Young Parks kontrakt går ut och har inte erbjudits någon förlängning. Bendtner har varit kritiserad och hånad många gånger, men man ska komma ihåg att han faktiskt gjort ett par viktiga mål för klubben. Park gjorde 1 mål och har i övrigt inte åstadkommit särskilt mycket.

Vår svenske landslagsman, Kim Källström, samt Emiliano Vivianos låneperiod är slut och lämnar således också klubben. Källström slog en viktig straff i semifinalen mot Wigan, och har spelat ett flertal matcher i Premier League.

Som redan presenterats kommer Bacary Sagna lämna för Man City samt Lukasz Fabianski för Swansea. Dessa båda erbjöds kontraktsförslag, men valde att lämna av två olika anledningar. Zak Ansah kommer lämna för Charlton Athletic. Både Sagna och Fabianski kommer vara saknade för deras insatser i Arsenaltröjan.

Akademispelarna Chuks Aneke, Daniel Boateng, Zach Fagan och Leander Siemann kommer också lämna efter utgående kontrakt.