Medlemmar: 3660 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Mikel Arteta är helnöjd med värvningen av Alexis.

Arteta lyrisk efter Sanchez-värvning

lör 12 jul 2014 kl 11:26

Efter värvningen av Alexis Sanchez så talar Mikel Arteta ut och säger att det är ett stort steg i rätt riktning för klubben.

I torsdags kom den stora nyheten om att Sanchez hade skrivit på ett långtidskontrakt med klubben. Arteta är säker på att Chilenaren kommer vara en stor tillgång till laget och att han har alla möjligheter att lyckas i Premier League.
- Jag är glad att klubben värvade Sanchez. Det var en period under förra säsongen vi var väldigt skadebenägna och hade inte den riktiga spetsen. Men den här säsongen kommer vi vara ett hot för alla och Sanchez kommer ge oss fler möjligheter.Det här var exakt det klubben behövde, vi visar verkligen vart vi är på väg och vart alla vill uppnå. Det är en spelare som jag tror Arsenal fansen kommer älska att se. Han har karaktär och är väldigt ambitiös och sen krigar han hårt i alla situationer.

Arteta har stora förväntningar på den kommande säsongen och tillägger att FA-Cupen var bara början.
- FA-Cupen var bra men inte tillräckligt och det vill vi bevisa.