Medlemmar: 4973 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Wellington lånas ut igen

Fortsatt utlåning för Wellington

tis 22 jul 2014 kl 18:01

Kommande säsong kommer Wellington Silva att lånas ut till Almeria.

Den Fluminesefostrade anfallaren har varit på Arsenals radar sedan 2008 då han i december var på provspel hos klubben. 31 januari 2010 skrevs slutligen ett kontrakt med Arsenal och hans första match var med Arsenals reservlag mot Manchester Uniteds dito i augusti 2010. Resultatet skrevs 2-1 till Arsenal och den unge brasilianaren avgjorde mötet.

Dessvärre drog FA in Silvas arbetstillstånd i december samma år och en utlåning till Levante UD blev ett faktum i januari 2011. Det blev enbart två matcher för Silvas del hos Valencialaget och resten av säsongen 2012 spenderades hos Alicantebaserade CD Alcoyano.

Sen dess har Silva spelat för Ponferradina, Murcia och i veckan gjordes det klart med en ny utlåning till andalusiska Almería.