Medlemmar: 4972 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Johan Djourou går till Hamburg på riktigt.

Djourou till Hamburg

tor 7 aug 2014 kl 17:54

Minns ni Johan Djourou? Han har inte deltagit under försäsongen men har ändå formellt sett tillhört Arsenal ändra fram till idag när hans övergång till Hamburg offentliggjordes.

Johan Djourou kom till Arsenal som 16-åring, men förutom säsongen 2010/2011 när han hade ett par starka månader så hade han svårt att bli riktigt ordinarie i klubben och har på senare tid mest varit utlånad. Den förra säsongen spenderade han på lån hos Hamburg i tyska Bundesliga, och det är till den klubben han nu har flyttat på en permanent deal.

Det blev totalt 144 matcher i Arsenals A-lag men bara ett enda mål, och det målet gjorde han i den berömda 4-4-matchen mot Newcastle i februari 2011 när Arsenal tappade en ledning på 4-0 till 4-4 (låt vara med benägen hjälp av domaren Phil Dowd - nejdå, inte är jag fortfarande bitter inte...) på St James Park uppe i Newcastle. Det målet är för övrigt det enda han har gjort överhuvudtaget i en tävlingsmatch som senior.