Medlemmar: 6218 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Mot nya poäng!

Invig säsongen med Arsenal Sweden

tis 12 aug 2014 kl 14:13

Den 16 augusti drar säsongen igång med match mot Crystal Palace. Arsenal Sweden ordnar matchträffar i Landskrona, Stockholm, Jönköping, Västerås, Skövde, Gävle, Karlstad och Malmö.

På lördag är det dags för säsongsstart och runt om i Sverige sitter Arsenalsupportrar som på nålar inför den kommande säsongen. Med spännande värvningar och minimalt med avsked är det många som ser positivt på den nya säsongen.

Säsongsstart betyder också matchträffar runt om i landet. Ta dig tid till att klicka in på LOKALT för att läsa vad som händer där just du bor. Känner du att det saknas matchträffar i ditt område och är du intresserad av vad det innebär att vara ambassadör? Kontakta då våra lokalverksamhetsansvarige Joakim Apell (joakim.apell@arsenal.se) och Malin Hägg (malin.hagg@arsenal.se).

På lördag anordnas träffar i följande städer. Du anmäler dig genom att klicka på länken nedan och sedan på "Anmäl dig". Problem med anmälan? Även då kan du kontakta Malin eller Joakim via e-mail för hjälp.

Vi ses ute i landet!