Medlemmar: 6017 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Jon Toral klar för ett säsongslån i Brentford.

Jon Toral lånas ut till Brentford

fre 15 aug 2014 kl 15:43

Den talangfulle spanjoren, Jon Toral har skrivit på ett utlåningskontrakt till Brentford som sträcker sig över hela säsongen 2014/15.

Jon Toral kom till Arsenal tillsammans med Hector Bellerin ifrån FC Barcelona under 2011. Jon skrev efter redan ett år på sitt första proffskontrakt med klubben. De båda spanjorerna har sedan dess tagit stora steg i sin utveckling och deltog båda i A-lagets försäsongsträning detta år. Under förra säsongen hade Toral en del skadeproblem under hösten men kom tillbaka ännu starkare under våren och imponerade på många. Undertecknad var i kontakt med den centrala mittfältaren under våren och han var väldigt nöjd över det han kunnat prestera efter att ha varit borta under en längre tid.

Toral är nu alltså klar för en utlåning till Brentford under hela säsongen 2014/15. Brentford spelar i The Championship.