Medlemmar: 4951 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Vart hamnar Radamel Falcao är frågan?

The Guardian: Arsenal och City slåss om Falcao

mån 1 sep 2014 kl 00:32

Den trovärdiga källan The Guardian har tidigare under kvällen släppt uppgifter om att Arsenal och Manchester City leder racet om att värva Radamel Falcao från Monaco.

Arsenal och Manchester City har enligt uppgifter blivit erbjudna att köpa Radamel Falcao från Monaco för £55M innan transferfönstret stänger natten mot tisdag. Ett pris som skulle spräcka Arsenals transferrekord ännu en gång på bara ett år.
Arsenal ska sitta i förarsätet eftersom Manchester City bara får gå i minus 570 miljoner kronor under fönstret enligt FFP (Financial Fair Play) - och som redan ligger på minus 280 miljoner. Manchester City ska alltså "bara" ha 290 miljoner kronor att tillgå om man snabbt inte gör sig av med Alvaro Negredo, Matija Nastasic och Scott Sinclair för att få upp budgeten för en eventuell övergång.

Real Madrid har alltid varit hetaste alternativet för Falcao på senare tid, men enligt rapporter ifrån Spanien så är Florentino Perez inte längre så särskilt sugen på att värva colombianen. Istället står dörren helt plötsligt öppen för Arsenal och Manchester City.
Radamel Falcao tjänar enligt uppgift cirka £350 000 i veckan i Monaco.
Vi har lite mindre än 24 långa och nerviga timmar kvar av transferfönstret att genomgå.