Medlemmar: 4433 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Calum Chambers är en av alla de som ska ut och spela landslagsfotboll.

Många spelare på landslagsuppdrag

ons 3 sep 2014 kl 09:46

Det är landslagsuppehåll och många Arsenal-spelare ska ut och spela matcher med sina landslag.

Under veckan kommer flertalet av Arsenals spelare att lämna London för internationella uppdrag med sina respektive landslag.

Calum Chambers, Alex Oxlade-Chamberlain, Jack Wilshere och Danny Welbeck är alla uttagna av Rod Hodgson till Englands trupp inför deras vänskapsmatch mot Norge och öppningsmatchen i EM - kvalet mot Schweiz.

Santi Cazorla är uttagen till Spaniens trupp inför vänskapsmatchen mot Frankrike och den första matchen i EM - kvalet mot Makedonien.

Wojciech Szczesny är uttagen till Polens trupp inför den första matchen i EM - kvalet där Gibraltar stor för motståndet.

Mathieu Debuchy och Yaya Sanogo är båda uttagna till Frankrikes landslag. För Debuchys del gäller det vänskapsmatchen mot Santi Cazorlas Spanien och den första matchen i EM - kvalet mot Serbien. Yaya Sanogo är uttagen till U21-landslagets trupp inför kvalmatcher på hemmaplan mot Kazakstan och Island.

Tomas Rosicky fortsätter en imponerande karriär för det tjeckiska landslaget som pågått sedan år 2000, då han debuterade som nittonåring. Tjeckien möter USA i en vänskapsmatch och Holland i den första EM - kvalmatchen.

Den tyska duon Mesut Özil och Lukas Podolski kommer att göra en repris på VM - finalen från i somras när Argentina står för motståndet i en vänskapsmatch och tyska landslagets första kvalmatch mot Skottland.

David Ospina är uttagen till Colombias trupp inför vänskapsmatchen mot Brasilien i Miami.

Aaron Ramsey är inkluderad i Wales trupp inför landslagets första kvalmatch mot Andorra.

Alexis Sanchez är uttagen till den Chilenska trupp som möter Mexiko och Haiti i vänskapsmatcher.

Joel Campbell är uttagen till Costa Ricas trupp inför vänskapsmatcher mot Nicaragua och Panama.