Medlemmar: 6025 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Shelley Kerr krönte sin tid i Arsenal med en FA-cupseger

Pedro Martinez Losa ny tränare för damlaget

fre 5 sep 2014 kl 09:21

Spanske tränaren Pedro Martinez Losa är Arsenal Ladies nye tränare. Han ersätter Shelley Kerr, som lämnade Arsenal Ladies för att träna skotska laget Stirling University F.C.

Losa kommer till London från sitt senaste uppdrag som assisterande tränare för Western New York Flash i USA National Women’s Soccer League. Tidigare har han tränat Rayo Vallecanos damlag där han ledde laget till seger i Spanska Cupen 2008 och tre raka ligatitlar. Losa påbörjar sin tjänst hos Arsenal den 15 september. Hans första tävlingsmatch med Arsenal blir en bortamatch mot Bristol Academy den 20 september. Laget tränas nu av anfallaren och assisterande tränaren Kelly Smith.
- Att bli tränare för Arsenal Ladies är en väldigt speciell stund för mig. Laget har en fin historia och jag ska göra mitt bästa för att skriva mer historia under min tid som tränare” säger Losa.

Arsenal Ladies General Manager Clare Wheatley är väldigt nöjd med värvningen av Losa. ”Vi är mycket glada över att välkomna Pedro till klubben. Han är en fantastisk tränare med erfarenheter från toppfotboll i USA och i Spanien. Vi ser framemot att han ska börja jobba hos oss.