Medlemmar: 8705 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

När är Theo Walcott tillbaka i spel?

Ingen comeback mot Spurs för Walcott

ons 10 sep 2014 kl 10:58

Tidigare i veckan snackades det om att Theo Walcott skulle kunna vara tillbaka i spel mot Spurs i slutet av denna månad. Så kommer det inte att bli.

Theo Walcott slet av sitt korsband i FA-cupderbyt mot Tottenham den 4 januari och har inte kunnat spela fotboll sedan dess.
Den senaste tiden har det dock snackats om att en comeback inte ska vara långt borta.
Och derbyt mot Spurs den 27 september har nämnts.
De planerna grusade Walcott nyligen.
- Jag har inte satt ett specifikt datum eller en speciell match för min återkomst. Såg att det snackades om Tottenhammatchen, men så kommer det definitivt inte att bli. Däremot så kommer det ske innan nästa derby som är i februari.

Walcott hoppas att det här skadeuppehållet ska göra honom nytta i form av att han fått tid att bygga upp sin styrka i benen.
- Jag har inte innan haft den tiden, att bygga upp styrkan i benen, och det kommer förhoppningsvis göra att jag både blir starkare och snabbare.

Värvningen av Danny Welbeck kommenterar Walcott så här:
- Massive buzz. Danny är en bra kille som jobbar väldigt hårt. Jag hoppas att vi kommer att ha den snabbaste anfallslinjen i ligan. Det är spännande tider. Vad vi kan göra är att bygga vidare på FA-cupsegern och locka bra spelare till klubben. Det sätter förhoppningsvis Arsenal där vi ska vara, där vi vinner titlar.