Medlemmar: 8540 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Gå på matchträff.

Derbyträffar runt om i landet

tor 25 sep 2014 kl 12:44

På lördag träffas hundratals Gooners runt om i landet för att se derbyt tillsammans med likasinnade. Arsenal Sweden anordnar träffar i Eskilstuna, Norrköping, Karlstad, Halmstad, Stockholm, Landskrona, Helsingborg, Gävle, Borås och Örebro.

Derbydags betyder att Arsenal Sweden som vanligt anordnas flertalet träffar runt om i landet. Vad är väl bättre än att uppleva ångesten och glädjen (?) kring ett derby tillsammans med andra Arsenalfans?

På lördag anordnas träffar på hela 10 olika orter runt om i landet!

Om du vill veta vad som pågår närmast dig så rekommenderar vi att du klickar dig in på LOKALT här ovan och sedan vidare in på orten närmast dig. Finns det ingen ort nära dig? Är du nyfiken på hur man blir ambassadör? Maila då lokalt@arsenal.se för mer information.

Till derbyt kan du hitta likasinnade i följande orter. För att anmäla dig klickar du på länken nedan och sedan på "Anmäl dig".

Vi ses runt om i landet!