Medlemmar: 6126 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Kieran Gibbs skickade in viktiga 1-1-målet.

Gibbs: "Vi gav aldrig upp"

ons 22 okt 2014 kl 23:41

Ovane målskytten Kieran Gibbs klev fram när det behövdes och placerade behärskat in kvitteringen till 1-1 i den 89:e minuten.

Det såg ut att bli en ny bortaförlust för Arsenal i Champions League. Då, i 89:e minuten, placerade Kieran Gibbs in bollen i mål efter ett inlägg av Calum Chambers. Det var försvararens femte mål i Arsenaltröjan och nummer två i Champions League. Bara minuter efteråt satte Lukas Podolski 2-1-målet som innebar tre sköna poäng och enligt Gibbs berodde vändningen på att laget inte gav upp.
- Det var otroligt viktigt. Grabbarna förtjänar beröm för att vi aldrig gav upp. Det var en svår match men till slut lyckades vi få det resultat vi behövde, säger han till Skysports.

- Vi kontrollerade bollen större delen av matchen men hade problem med de avgörande bollarna, vilket var frustrerande. Förhoppningsvis kan resultatet ikväll ge oss energi till fortsättningen, fortsatte Gibbs.

Många supportrar har under hösten ifrågasatt lagets insatser då spelet ofta sett trögt ut. Kieran menade efter matchen att det var svårt att få spelet att helt stämma men att laget alltid ger sitt yttersta.
- Jag vet inte varför vi inte lyckas prestera match efter match men jag kan säga att alla ger 100 % för laget. Vissa dagar fungerar det, andra inte. Men det viktigaste för fortsättningen är att fortsätta vara fokuserade, professionella och fast beslutna att vinna, avslutade Gibbs intervjun.