Medlemmar: 6198 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Efter kvällen matcher talar det mesta för att Arsenal och Dortmund går vidare från grupp D.

Favoritsegrar - är gruppen avgjord nu?

ons 22 okt 2014 kl 23:27

Mycket talar för att Champions League-grupp D är avgjord. Arsenal kan rikta in sig på striden om förstaplatsen.

Samtidigt som Arsenal vände mot Anderlecht vann Dortmund övertygande mot Galatasaray. Tyskarna, som går kräftgång i Bundesliga, har övertygat i Champions League med tre raka segrar. På onsdagskvällen vann Borussia enkelt i Istanbul. Redan i halvtid stod det 0-3 efter två mål av Aubameyang och ett av Reus. Matchen slutade 0-4 sedan Ramos fastställt slutresultatet.

Detta innebär att Dortmund leder gruppen på nio poäng med Arsenal på andraplats med sex poäng. Anderlecht och Galatasaray, som spelade 1-1 när lagen möttes för en dryg månad sedan, står efter två raka förluster var på en poäng var.

Nästa omgång spelas den 4/11 då Arsenal tar emot Anderlecht och Dortmund gästas av Galatasaray. Om både Arsenal och Dortmund vinner då är lagen klara för avancemang från gruppspelet.