Medlemmar: 8905 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Lukas Podolski lossade vänstersläggan igår - och sänkte Anderlecht.

Hur ser matchhjältens framtid ut?

tor 23 okt 2014 kl 12:13

Lukas Podolski sänkte Anderlecht med sitt 2-1-mål på stopptid - men blir han kvar i klubben? Arsene Wenger säger det i alla fall.

Lukas Podolskis framtid i Arsenal har varit föremål för massor med snack så här i inledningen av säsongen. Tysken kom tillbaka efter VM-guldet i Brasilien och har fått ytterst sparsamt med speltid.
När transferfönstret var öppet var flera klubbar, både tyska och utländska, intresserade av anfallarens tjänster.
Men Podolski blev kan.

Han har dock mest suttit på bänken och när han snackat i media har känslan varit att han ser över sina alternativ. Fler minuter vid sidan av planen lockar inte för 29-åringen som gjort 115 landskamper.
BBC har till och med skrivit att Tottenham vill köpa honom för £10 miljoner i januari - ett rykte som Podolski avfärdade på Twitter.

Arsene Wenger fick så klart frågor om Poldi på presskonferensen.
Där sa han:
- Han är frustrerad och det kan jag förstå. Men han är viktig för oss och han kommer att bli viktig för oss de kommande månaderna. Det tog honom ett tag att komma tillbaka till full fysisk form efter VM - men han är nästan där nu.
Var han nära att lämna i somras?
- Nej, han var inte nära att lämna.

När tysken mötte media igår sa han:
- Ibland måste du ha lite tur och det hade vi idag. När jag har bollen på vänsterfoten så kan jag göra mål i 99 procent av fallen. Det var ett bra moment för mig och för fansen. De har stöttat mig hela tiden, var det populäre Podolskis kommentar.