Medlemmar: 7604 st.
Visa menyn

Foto: Arsenal Sweden

Nu laddar vi för en kanonkväll i Helsingborg mot Man Utd.

På lördag är det storfest i Helsingborg

sön 16 nov 2014 kl 09:42

Arsenal Sweden bjuder in till storfest lördagen den 22 november på puben Telegrafen i Helsingborg. Då kommer den gamla spelaren David Hillier till Sverige och kör en Q&A före matchen mot Manchester United.

Lördagen den 22 november ska alla ni som vill hänga med på en helkväll med Arsenal Sweden i Helsingborg bocka för i kalendern.
För då ordnas en stor fest på puben Telegrafen i Helsingborg.

Här kommer upplägget – och hur ni köper er plats på festen.

Vi startar och öppnar klockan 14.00 på Telegrafen som ligger mitt i centrala Helsingborg på (Norra Storgatan 14).
Klockan 15.30 kommer vi köra en Q&A med den gamle Arsenalspelaren David Hillier som kommer till oss och är med hela kvällen.
David är en Londonkille som fostrats i Arsenal och som var med och vann FA Youth Cup 1988. Sedan var han en del av George Grahams framgångsrika lag och han var bland annat med och vann ligan 1991 innan han lämnade klubben 1996.
Den nu 44-årige Hillier jobbar som brandman, men ska vara en god talare som gärna bjuder på många och sköna historier från sin karriär som både hade en del fina framgångar på planen och motgångar vid sidan av planen.
Innan matchen mot Manchester United, som startar 18:30, käkar vi middag som består av helstekt fläskfilé och potatisgratäng (vegetariskt alternativ finns, om ni önskar det notera det i anmälan). I inträdespriset ingår en öl eller ett glas vin.
I samband med festen kommer vi även att ha utlottningar och vi lanserar en ny t-shirt som ni som kommer kunna köpa för specialpris.

Priset för att vara med på festen är 250:-.
För att köpa biljett klickar ni här och ni kan anmäla upp till sju medlemmar på samma gång.

För er som är ”långväga gäster” och önskar övernattning finns en rad hotell i centrala Helsingborg.

 

Siktet är inställt på 100 personer – nu ser vi till att fylla Telegrafen så att vi får en kanonkväll i nordvästra Skåne!