Medlemmar: 8706 st.

Welbeck blev Englands hjälte på Wembley. Gibbs var med och firade.

Welbeck hjälte - sänkte Slovenien

lör 15 nov 2014 kl 23:19

Wayne Rooney jubilerade. Men Arsenals Danny Welbeck stal showen när England vände och vann på Wembley.

Flera Arsenalspelare har varit i farten idag med sina landslag. Den som stack ut mest var Danny Welbeck. England låg under med 0-1 på Wembley mot Slovenien, men Rooney, som gjorde sin 100:e landskamp kvitterade på straff.
Sen klev Welbeck in.
Och avgjorde.
Arsenalanfallaren gjorde både 2-1 och 3-1.

Tre gooners var med i Roy Hodgsons startelva. Förutom Welbeck startade även Jack Wilshere, som utsågs till matchens lirare, och Kieran Gibbs.
Alex Oxlade-Chamberlain fick hoppa in sista fem minuterna när han bytte med Raheem Sterling.
Theo Walcott och Calum Chambers satt på bänken hela matchen.

Santi Cazorla spelade från start för Spanien som slog Vitryssland hemma. Arsenalmittfältaren byttes ut med dryga 20 minuter kvar att spela av matchen som slutade 3-0 för spanjorerna.

Alexis Sanchez gjorde Chiles 1-0-mål igår mot Venezuela i en träningsmatch. Lukas Podolski startade för Tyskland som bekvämt slog Gibraltar med 4-0 i Nürnberg igår. En assist blev det från Poldi.
Wojciech Szczesny höll nollan när Polen slog Georgien borta med 4-0.
Och Joel Campbell spelade 86 minuter för Costa Rica som spelade 3-3 mot Uruguay i en träningsmatch.